Dienst Overzicht

By Shakir, luxery Interiors heeft een groot voorraad die varieert uit kleuren en materialen, combinaties en frames voor allerlei meubilair. Denk hierbij aan banken, bedden, kasten, kisten, tafels, stoelen, bureaus en krukken. Bijna al het meubilair kan op maat ingekort of verlengt worden.

Alle mogelijkheden in banken zijn mogelijk, bijvoorbeeld hoekbanken, 2 en 3-zitsbanken. Terwijl je bij stoelen kunt denken aan eetkamerstoelen, fauteuils en krukken. Maar naast staand meubilair waarmee setjes aangevuld worden, zijn er ook opties om volledig de kamer aan te kleden. Voorbeelden hiervan zijn wandmeubilair, vloertegels, vloerkleden en verschillende accessoires om de kamer naar uw wensen verder aan te kleden.

Waarom By Shakir?

Met meer dan 20 jaar ervaring weet By Shakri, luxery interiors precies wat er gedaan moet worden en hoe dit bereikt moet worden om uw huis uw thuis te laten zijn.

  • Financiële verantwoordelijkheid
  • Professionele medewerkers
  • Hoge kwaliteit en waarde voor al onze projecten
  • Actueel op globale aanbiedingen.
  • Scherpe prijs
  • Focus op de klanten
Voorbeeld ByShakir .jpg (2)
Voorbeeld ByShakir .jpg (3)

Onze cliënten waarderen ons
voor ons harde werk, aanbod en service.

Wat doen wij beter?

De missie van By Shakir is om de beste mogelijke oplossing te leveren voor elke vraag.
Door vele verscheidende smaken die verschillen in vorm, kleur, stof en gemak is het soms moeilijk om te bepalen wat het beste bij de kamer past.

Onze Interieur Ontwerpers kijken naar uw huis om het beste aanbod te bedenken dat bij u past.  Dit aanbod komt natuurlijk in overeenstemming met de gegeven wens om de perfecte kamer te maken waar u jaren van kan genieten.